GRATIS VERZENDING 
bij een bestelling vanaf €50,-

Over ons

Bij ons kunt u voor de koop van boeken terecht. Wij verkopen een deel van onze boeken via Boekwinkeltjes.nl, maar voor ons volledige aanbod kunt u terecht op de pagina Onze webshop
Binnen Leerdam en Asperen bezorgen wij gratis de bestellingen. Daarbuiten rekenen wij €3,95 verzendkosten. Voor bestellingen boven de €50,- rekenen wij geen verzendkosten. De bestellingen worden na betalingen binnen 4 dagen verzonden. Mocht er onverwachts iets voor doen waardoor dit niet mogelijk is, dan mailen wij u altijd. 
Een deel van onze winst zetten wij voor goede doelen opzij. In de afgelopen paar jaren hebben we al bijna €1900,- over kunnen maken naar de volgende organisaties:

1. Stichting Bethlehem
Minstens 20% van de winst gaat naar stichting Betlehem. Stichting Bethlehem biedt ontwikkelingshulp en verkondigt Gods Woord op reformatorische grondslag in Zuid-Afrika. Lees daarover meer op de website van stichting Bethlehem door op de afbeelding te klikken.

2. Stichting Mbuma
Daarnaast gaat minstens 20% van de winst naar stichting Mbuma. De Mbuma-Zending gaat uit van de Free Presbyterian Church of Scotland (in samenwerking met de Oud Gereformeerde Gemeenten in Nederland, de Gereformeerde Gemeenten in Nederland en de Hersteld Hervormde Kerk), dat al honderd jaar zendingswerk verricht in het plaatsje Mbuma in Zimbabwe en wordt gesteund door de Nederlandse stichting Mbuma. Lees daarover meer op de website van stichting Mbuma door op de afbeelding te klikken.

3. Nieuwbouw Gereformeerde Gemeente in Nederland te Leerdam
Ook gaat er minstens 20% van onze winst naar het nieuwe kerkgebouw van de Gereformeerde Gemeente in Nederland (GGiN) te Leerdam.
Er was een uitbreiding nodig en omdat dat aan de Nieuwstraat niet mogelijk was, is er een nieuwe kerk gebouwd aan de Drossaardlaan. Het telt 750 zitplaatsen en heeft een toren van 30 meter hoog. Het kerkgebouw is in gebruik genomen op 19 december 2019. Voor de aflossing van de schulden is nu nog een flink bedrag nodig. Daarvoor lopen vele acties en ook wij willen daar graag een steentje aan bijdragen. U kunt diverse nieuwe boeken kopen waarvan de gehele opbrengst voor de kerk is. Klik daarvoor op deze afbeelding.

Allen hartelijk dank die ook door middel van bestellingen een steentje bijdragen aan deze goede doelen.

Tweedeboeks

Tweedehands boeken en muziek

 

E-mail: info@tweedeboeks.nl

Telefoon: 06-51296702

Adres: Horndijk 55

Postcode en plaats: 4141 MA Leerdam

Bank: NL75 INGB 0671 0407 90

(C. Oosterwijk)

Internet: www.tweedeboeks.nl

 

Wilt u deze doelen steunen met een gift? Dat is mogelijk via de website van de stichtingen of door een bedrag op ons rekeningnummer te storten onder vermelding van het beoogde doel.